Gå till innehåll
IFK Falun Alpin
IFK Falun Alpin

18-19 Feb SKICROSS (SX)

Klasser: U10-U16 H/D SNG

Anmälan: Via TA-systemet, välj Gren: Skicross. Vid välj person: välj aktiv i Gren: Alla Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Liftkort: Liftkort för åkare 150 kronor per dag, Köpes i kiosken. (Tillkommer 50 kr för kort, återfås mot retur av kort)

Backens öppettider: 9:00-16:00

Lördag 18:e feb

Vi träffas för träning i backen 12:30 utanför värmestugan/kiosken och kör tills liftarna stänger 16:00. Finns sedan ork kvar så har vi möjlighet att hålla öppet längre så barnen och såklart föräldrar får åka av sig ordentligt. Vi bjuder på lättare mat från grillen och något att dricka för att orka. Vi räknar med att föräldrar ställer upp som vakter längs banan för att vi ska få en så säker eftermiddag som möjligt. Vi har radio för kommunikation.

SÖN dag 19:e feb

Vi träffas i backen 9:00 och startar igång med uppvärmning och några rejäla träningsåk samtidigt som vi har ett lagledarmöte. Ca: 10:30 kör vi igång med tävling. Vi kör lottade poängheat i all enkelhet med rekommendationer i SNG. Räknar även idag med föräldrars hjälp. Ni som har kunskap får gärna hjälpa oss nybörjare skapa en bra dag.

Prisutdelning: Direkt efter vi räknat ihop poängen och i all enkelhet. Pokallöst men några priser kommer att delas ut som vi lyckats få av några sponsorer.

Lagledarmöte: Se tidsprogrammet ovan.

Tävlingsledare: Mikael Ejendal, 070-315 59 98, mejendal@icloud.com

Regler: Tävlingarna genomförs enligt rekommendationer ifrån SNG:s överenskommelse.

Anmälningsavgift: 150 kr/tävlande, faktureras i efterskott.

Boende: www.visitsodradalarna.se Länk till annan webbplats.

Publicering: Anmälan innebär medgivande till att bilder från tävlingarna samt deltagar-, ranking-, start- och resultatlistor publiceras på våra hemsidor.

Vi förbehåller oss rätten att ändra i ovanstående program och det är deltagarnas skyldighet att hålla sig informerade om eventuella programändringar.

Allt deltagande sker på egen risk!

Välkomna till Falun! 

Publicerad: 2022-11-14

Senast uppdaterad: 2023-02-09

Författare: Andreas Thunmarker

Besöksadress

Hinsnorsvägen
791 93 Falun

Postadress
IFK Falun Alpin - Skidor
Box 100
79123 Falun

Kontakta oss

Tel: 023-38 31 880
E-post: info@falunalpin.nu