Gå till innehåll
IFK Falun Alpin
IFK Falun Alpin

Publicerad: 2022-11-14

Senast uppdaterad: 2023-11-01

Författare: Andreas Thunmarker

Snowboard

En bild

BRÄDKUL  🏂
Det här är gruppen för dig som precis börjat åka snowboard och känner dig taggad på att lära dig mer. Vi håller ofta till i det lilla nybörjarområdet bakom “bodegan” i parken, eller lite avsides i backen för att lära oss balansen för vårt stora mål, att kunna ta oss upp i liften och åka ner för backen själva.

Viktigt för Brädkul-föräldrar
Under träning vill vi att du som förälder vara närvarande, gärna med bräda (eller skidor) på fötterna, alternativt nere i backen för att hjälpa tränarna hålla koll. Det blir en kul stund ihop med ditt barn i backen om ni är med!

PARK - INTRO 🏂🏂
Gruppen för dig som åkt ett tag, kan åka liften själv och ta dig ner för backen på egen hand och känner att du är redo för nästa steg i åkningen - parkåkningen. Tanken är att deltagarna i den här gruppen ska få en introduktion in i parkåkningen där vi kommer träna på balans, att hoppa mindre hopp och att våga köra på diverse hinder. Men som alltid är åkglädjen största prio!

PARK  🏂🏂🏂
Gruppen för dig som redan har åkt park något år och känner att det är något du vill fortsätta utvecklas inom. Här hjälper våra duktiga ledare dig som vill lära dig att snurra mer, hoppa större hopp eller varför inte komma ut och tävla för första gången?

Besöksadress

Hinsnorsvägen
791 93 Falun

Postadress
IFK Falun Alpin - Skidor
Box 100
79123 Falun

Kontakta oss

Tel: 023-38 31 880
E-post: info@falunalpin.nu